Terug

Volg Vandaag Inside

Wat een héérlijke actie van Son in absolute slotminuut oefenwedstrijd

Wat een héérlijke actie van Son in absolute slotminuut oefenwedstrijd

6 sep 2020, 20:48

Tottenham Hotspur speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen Watford. De Spurs staan in de slotminuut met 2-1 achter, Watford staat op het punt om er zelfs 3-1 van te maken en dan komt Heung Min Son met deze geweldige actie.

De Koreaan besluit om in de slotminuut een ongekende sprint in te zetten om de bal van de lijn te kunnen halen. En dat lukt hem ook nog!

Niet alleen Son laat zien over een heerlijke sprint te beschikken, ook Kylian Mbappé staat bekend om zijn snelheid. René vermoedt zelfs dat je benzine ruikt als de Fransman voorbij raast. Bekijk het fragment hieronder.

René geniet van Mbappé: 'Als hij langsloopt dan ruik je benzine'
1:30
René geniet van Mbappé: 'Als hij langsloopt dan ruik je benzine'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.