Terug

Volg Vandaag Inside

'Warner Hahn vervolgt loopbaan bij Anderlecht'

'Warner Hahn vervolgt loopbaan bij Anderlecht'

28 dec 2020, 11:40

Anderlecht ziet in Warner Hahn de oplossing voor het keepersprobleem dat de club uit Brussel heeft. Volgens Het Nieuwsblad is Hahn in beeld voor de positie van tweede doelman.

Die is vacant nadat Hendrik Van Crombrugge een operatie moest ondergaan. Momenteel is oud-Willem II'er Timon Wellenreuther eerste doelman bij Anderlecht, maar een ervaren stand-in ontbreekt. Hahn zat zonder club sinds het voortijdig afgebroken vorige seizoen in de Eredivisie.

Zijn laatste club was Heerenveen, daarvoor keepte de 28-jarige Hahn onder meer bij FC Dordrecht, PEC Zwolle en Excelsior. Volgens Het Nieuwsblad moet hij nog een medische test ondergaan en is er nog geen sprake van een financieel akkoord.

De geboren Rotterdammer keepte in de jeugd bij Sparta en Ajax. Daarna belandde hij via Dordrecht bij Feyenoord maar daar brak hij niet door.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.