Terug

Volg Vandaag Inside

'Waren alle eredivisiespelers maar zoals jij, niet zeiken maar voetballen'

'Waren alle eredivisiespelers maar zoals jij, niet zeiken maar voetballen'

12 feb 2021, 15:24

Ron Vlaar is voetballer af. De 35-jarige verdediger van AZ heeft dat woensdag besloten vanwege aanhoudende fysieke klachten. Vlaar kwam op 15 september vorig jaar tijdens een duel met Dinamo Kiev voor het laatst voor AZ in actie. 'Ron Beton' debuteerde op 23 april 2005 tijdens een duel van AZ met RKC in het betaalde voetbal en speelde tussen 2006 en 2012 voor Feyenoord. Vlaar droeg tussen 2012 en 2015 het shirt van Aston Villa en keerde vervolgens terug naar AZ.

Bas Nijhuis was vrijdag te gast bij NPO Radio 1 en gaf een ode aan de afzwaaiende Ron Beton. 'Waren alle eredivisiespelers maar zoals Ron Vlaar, niet zeiken maar voetballen', aldus de 44-jarige scheidsrechter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.