Terug

Volg Vandaag Inside

'Ward haakt af na desastreus verlopen gesprekken, Ajax gaat nu voor Duitse kandidaat'

'Ward haakt af na desastreus verlopen gesprekken, Ajax gaat nu voor Duitse kandidaat'

31 mrt 2023, 08:36

Julian Ward wordt toch niet de nieuwe technisch directeur van Ajax, meldt De Telegraaf. Hij heeft aan Edwin van der Sar heeft laten weten geen trek meer te hebben in de eerder aangeboden functie. Ajax schakelt nu door naar Sven Mislintat (50).

Ward was dé topkandidaat bij Ajax, maar de besprekingen met de 41-jarige Engelsman zouden desastreus zijn verlopen. Wat de technisch directeur precies heeft doen besluiten om de stekker uit de onderhandelingen met Van der Sar te trekken is niet helemaal duidelijk, maar in de omgeving van de 41-jarige Brit wordt beweerd dat hij teleurgesteld is in de daadkracht van Ajax, aldus De Telegraaf.

Ajax is nu bij de Duitser Sven Mislintat (50) uitgekomen. Hij vertolkte de rol van technisch directeur tot een jaar geleden bij VfB Stuttgart. Daarvoor was hij werkzaam in de scouting bij Borussia Dortmund en Arsenal.

Mislintat zou al een aanbieding van Ajax op zak hebben. Mocht het ook met hem misgaan, dan heeft Ajax een tweede Duitse kandidaat op het oog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.