Terug

Volg Vandaag Inside

Wales-bondscoach verbiedt Gareth Bale om te golfen tijdens WK in Qatar

Wales-bondscoach verbiedt Gareth Bale om te golfen tijdens WK in Qatar

9 nov 2022, 20:34

Het strakke programma tijdens het WK voetbal heeft ook een impact op de vrijetijdsbesteding van de spelers tijdens het toernooi. Wales-bondscoach Rob Page heeft sterspeler Gareth Bale nu al verboden om te gaan golfen in Qatar.

Bale, die tegenwoordig uitkomt voor Los Angeles FC, maakte de laatste jaren van zijn periode bij Real Madrid vooral naam als golfliefhebber. De aanvaller toonde na de kwalificatie van Wales voor het EK 2020 zelfs een ludiek spandoek met de woorden 'Wales, golf, Madrid. In die volgorde'.

Page heeft zijn ster alvast duidelijk gemaakt dat hij een rondje golf tijdens het WK kan vergeten. "Er zal niet worden gegolfd", zei de bondscoach lachend op de vraag naar Bale’s favoriete hobby. "We zijn daar om te werken."

"In het verleden kon ik tegen spelers als Gareth, Kieffer Moore of Aaron Ramsey zeggen dat er bijvoorbeeld geen meetings waren en dat ze negen holes konden gaan spelen als ze dat wilden. Maar dan had je een week voor een paar wedstrijden. In Qatar heb je niet genoeg tijd. Elke vier dagen is er een wedstrijd. Het is meedogenloos."

Wales speelt op 21 november tegen de Verenigde Staten, waarna vier dagen later de wedstrijd tegen Iran volgt. De ploeg van Page sluit op 29 november de groepsfase af tegen Engeland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.