Terug

Volg Vandaag Inside

Wagner per direct weg bij Huddersfield Town

Wagner per direct weg bij Huddersfield Town

14 jan 2019, 20:28

HUDDERSFIELD (ANP) - Voetbalclub Huddersfield Town en trainer David Wagner gaan per direct uit elkaar. Dat laat de hekkensluiter uit de Premier League weten.

,,De 47-jarige coach verlaat Town na uitvoerige discussies met de raad van bestuur, waarbij beide partijen het eens zijn geworden dat dit de juiste beslissing is voor de toekomst van de club", meldde Huddersfield Town via Twitter.

Wagner leidde de club in 2017 naar de Premier League via winst in de play-offs op het door Jaap Stam gecoachte Reading. Vorig seizoen eindigde de bescheiden club als zestiende en handhaafde zich op het hoogste niveau. Dit seizoen heeft Huddersfield Town pas twee keer gewonnen en staat het laatste met elf punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.