Terug

Volg Vandaag Inside

Wachtende luchthavenbezoekers worden vanaf vrijdag getrakteerd op lokale artiesten

Wachtende luchthavenbezoekers worden vanaf vrijdag getrakteerd op lokale artiesten

14 juli 2022, 21:51

Bezoekers van Eindhoven Airport hebben kans deze zomer getrakteerd te worden op een optreden van een artiest. Vanaf 15 juli tot eind augustus geven - veelal lokale - artiesten op vrijdagen en zaterdagen voorstellingen, meldt het Muziekgebouw Eindhoven.

'Van een swingend jazztrio tot vrolijke folk, het doel is het wachten te veraangenamen en de passanten tegelijk kennis te laten maken met talenten uit de Brainport regio', aldus de organisatie.

Met de concertserie tonen het Muziekgebouw en de luchthaven naar eigen zeggen 'de kracht van samenwerking in de stad'. Komend weekend zijn er twee jazz-acts, de rest van de programmering volgt later.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.