Terug

Volg Vandaag Inside

Waarschuwing voor Mbappé: 'Hij vertoont te veel Neymar-trekjes'

Waarschuwing voor Mbappé: 'Hij vertoont te veel Neymar-trekjes'

19 apr 2020, 12:34

Voormalig Frans international en wereldkampioen Emmanuel Petit heeft tegelijkertijd zowel lof als kritiek geuit op de ontwikkeling van Kylian Mbappé. De aanvaller van Paris Saint Germain wordt gewaarschuwd voor de slechte invloed die Neymar op hem zou hebben.

Petit is onder de indruk van zijn nog altijd pas 21-jarige landgenoot. 'Mbappé brak door met een ongelofelijk potentieel, echt een ongepolijste diamant. Hij moest een exorbitante transfersom waarmaken bij een club vol met sterren, maar heeft zich op en buiten het veld bewezen. Hij is op meerdere vlakken volwassen geworden en heeft zijn statistieken geoptimaliseerd.'

Petit verwacht dat het goed zal komen met Mbappé, maar toch uit hij ook kritiek. 'Ondanks alles begint hij me meer en meer te irriteren. Hij forceert te veel en maakt dan verkeerde beslissingen. Hij stoort zelfs zijn teamgenoten. Hij moet voorzichtig zijn met zijn gedrag. Hij vertoont te veel trekjes die Neymar ook heeft en dat kan tegen hem werken in zijn carrière. ', waarschuwt de oud-speler van AS Monaco, Arsenal, Barcelona en Chelsea.

Het winnen van persoonlijke prijzen moet geen obsessie worden voor de jonge Fransman van de club uit Parijs. 'Hij heeft een geweldige toekomst voor zich. Maar de druk die hij zichzelf oplegt omdat hij de Ballon d'Or wil winnen is gewoon vervelend', sluit Petit af.

Ook René ergert zich aan de trekjes van Neymar. Bekijk hieronder het fragment waarin René reageerde op de actie van de 'geile' Neymar om een vrouw over te laten vliegen naar Parijs voor een beurt.

VIDEO - René snapt niks van geile Neymar: 'Gadverdamme!'

René snapt niks van geile Neymar: 'Gadverdamme!'
2:52
René snapt niks van geile Neymar: 'Gadverdamme!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.