Terug

Volg Vandaag Inside

'Waarom zitten vijf volwassen mensen hier zo in een studio?'

'Waarom zitten vijf volwassen mensen hier zo in een studio?'

22 dec 2020, 21:50

Een héérlijk moment in Veronica Inside maandagavond. Hans Kraay Jr. deelde tijdens de uitzending de nieuwe ESPN-paraplu’s uit, waarna Wilfred, Hans, Johan, Bas en Chris het programma vervolgden onder een paraplu.

Aanleiding voor het meebrengen van de paraplu’s was een commercial van FOX Sports, dat vanaf 1 januari verder gaat onder de naam ESPN. Bekijk de commercial hieronder.

Vorige week vrijdag werd de reclame besproken tijdens Veronica Inside, waarna Hansie Hansie gisteravond besloot om de ESPN-paraplu’s mee te nemen naar de VI-studio en tijdens de uitzending uit te delen. Wilfred en Johan kregen een verkeerd gespelde EPSN-paraplu, René, Bas, Chris en Hans zelf hadden een juist gespelde ESPN-paraplu.

De mannen staken de paraplu op, wat leidde tot een absurdistisch beeld van vijf analisten onder een paraplu, tijdens een voetbalpraatprogramma in een televisiestudio mét dak. Chris Woerts vertelde ondertussen bloedserieus over de verdeling van de rechten van de Champions League en de Europa League, waarna Johan zich op een gegeven moment afvraagt wat voor een absurd tafereel zich eigenlijk afspeelt: ‘Mag ik even een vraagje stellen? Waarom zitten vijf volwassen mensen hier in een studio onder een paraplu?’

Bekijk de hilarische beelden in de video hieronder!

'Humberto Tan gaat de Champions League presenteren'
5:48
'Humberto Tan gaat de Champions League presenteren'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.