Terug

Volg Vandaag Inside

Waarom Carlos Vinícius tijdens de eerste ontmoeting over de benen van Van Nistelrooij wreef

Waarom Carlos Vinícius tijdens de eerste ontmoeting over de benen van Van Nistelrooij wreef

31 mrt 2022, 10:59

Woensdagavond maakte PSV bekend dat Ruud van Nistelrooij volgend seizoen hoofdtrainer in Eindhoven wordt. PSV-aanvaller Carlos Vinícius is groot fan van de legendarische oud-spits van onder meer HSV, Real Madrid en Manchester United, zo vertelt de huurling van Benfica tegenover het Eindhovens Dagblad.

'Hij is een bijzondere sportman voor mij, een absolute topvoetballer. Vroeger speelde ik op de Playstation altijd met hem in de ploeg, ook door zijn uitstraling,' aldus de 27-jarige spits, die een bijzondere eerste ontmoeting had met 'Van The Man'. 'Afgelopen zomer mocht ik hem voor het eerst ontmoeten en wreef ik een keer over zijn benen. Daarna heb ik hetzelfde bij de mijne gedaan. Ik zei tegen hem dat ik zo zijn doelpunten over wil nemen.'

Vinícius kwam dit seizoen al 33 keer uit voor de Eindhovenaren en wist daarin 7 keer te scoren. De aanvaller uit Rio de Janeiro wordt voor twee seizoenen gehuurd van Benfica en zal dus volgend seizoen ook nog te bewonderen zijn in het PSV-shirt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.