Terug

Volg Vandaag Inside

VVV wint na drie nederlagen nipt van Excelsior

VVV wint na drie nederlagen nipt van Excelsior

9 mrt 2019, 21:36

VENLO (ANP) - VVV-Venlo heeft na drie opeenvolgende nederlagen weer eens gewonnen. Op eigen veld werd Excelsior met 1-0 verslagen. Johnatan Opoku maakte in de blessuretijd van de eerste helft het enige doelpunt.

Opoku kopte in de tweede extra minuut van de eerste helft raak na een afgemeten vrije trap van Peter van Ooijen. Voor Opoku was het al zijn derde doelpunt in vier duels.

Bij VVV ontbrak trainer Maurice Steijn op de bank wegens ziekte. De honneurs werden daarom waargenomen door assistent Jay Driessen.

Nummer veertien Excelsior, dat vorig jaar met 3-2 won in Limburg, zou met een zege op gelijke hoogte zijn gekomen met VVV. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart kan zondag gepasseerd worden door FC Emmen (thuis tegen Heracles) en PEC Zwolle (thuis tegen AZ).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.