Terug

Volg Vandaag Inside

VVV-Venlo ten koste van NEC naar halve finales KNVB-beker

VVV-Venlo ten koste van NEC naar halve finales KNVB-beker

17 feb 2021, 20:24

VVV-Venlo heeft woensdag de halve finales bereikt van de strijd om de KNVB-beker. De nummer 14 van de eredivisie had de grootste moeite met eerstedivisionist NEC, dat vanwege de onbespeelbaarheid van het eigen veld was uitgeweken naar Almelo. De winnende treffer (1-2) viel in de verlenging. Debutant Meritan Shabani, gehuurd van Wolverhampton Wanderers, schoot in de 105e minuut raak. VVV-Venlo gaat in de halve finales op bezoek bij Vitesse.

De Griek Georgios Giakoumakis, in de eredivisie al goed voor 22 doelpunten, had de score geopend in Almelo. Hij kreeg in de 23e minuut de bal voor de voeten na een van richting veranderd schot van Christos Donis. Na een klein uur was het weer gelijk via Rangelo Janga. Daar bleef het bij waarna een verlenging nodig was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.