Terug

Volg Vandaag Inside

VVV Venlo maakt contractverlenging bekend: 'Hans de Koningsdag'

VVV Venlo maakt contractverlenging bekend: 'Hans de Koningsdag'

27 apr 2020, 12:55

VVV Venlo heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt en Koningsdag omgebogen tot 'Hans de Koningsdag'. Daarmee maakt de club uit Limburg de contractverlenging van hoodftrainer Hans de Koning bekend, die bijtekent tot medio 2021.

De Koning leidde VVV na het ontslag van Robert Maaskant naar een veilige 13e plaats in de Eredivisie. 'Toen ik eind vorig jaar werd benaderd om in te stappen bij VVV-Venlo, had ik daar een heel goed gevoel over. Vanwege de huidige bizarre situatie mogen we eigenlijk helemaal niet spreken van een geslaagd sportief seizoen. Maar ik ben wel ontzettend tevreden over hoe we het gezamenlijk hebben opgepakt na de winterstop', geeft De Koning aan op de clubwebsite.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.