Terug

Volg Vandaag Inside

VVV-Venlo huurt kopsterke verdediger Gelmi

VVV-Venlo huurt kopsterke verdediger Gelmi

31 jan 2020, 21:44

VENLO (ANP) - In de strijd om behoud in de eredivisie heeft VVV-Venlo zich versterkt met de Zwitserse verdediger Roy Gelmi. De 1,88 meter lange voetballer, die ook over een Nederlands paspoort beschikt, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Zwitserse club FC Thun.

Volgens technisch manager Stan Valckx van de Limburgse club is Gelmi een echte aanwinst voor de laatste linie. "Hij is lang, sterk met het hoofd, maar desondanks ook snel en wendbaar. Roy kan nog heel belangrijk voor ons gaan worden in de beslissende fase van de competitie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.