Terug

Volg Vandaag Inside

VVV-Venlo huurt aanvaller Darfalou van Vitesse

VVV-Venlo huurt aanvaller Darfalou van Vitesse

7 jan 2020, 19:02

Oussama Darfalou maakt het seizoen af bij VVV-Venlo. De eredivisionist uit Limburg huurt de 26-jarige aanvaller van Vitesse, waar hij weinig speeltijd kreeg.

"We zijn de minst scorende ploeg van de eredivisie", licht technisch manager Stan Valckx de komst van de Algerijn toe. "Met de komst van Darfalou hebben we voorin extra mogelijkheden. Oussama is een snelle, sterke, doelgerichte spits. Hij heeft een actie in huis en is gebrand om zichzelf in Venlo te bewijzen."

VVV-Venlo, de nummer 16 van de eredivisie, meldt ook dat het negen investeerders heeft gevonden die 2 miljoen euro in de club steken. Ze krijgen een aandeel in de club. VVV streeft naar een aandelenkapitaal van 5 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.