Terug

Volg Vandaag Inside

VVV pakt ook een punt bij Heerenveen

VVV pakt ook een punt bij Heerenveen

8 feb 2020, 22:46

VVV-Venlo heeft in de strijd tegen degradatie uit de eredivisie weer een punt gepakt. Zonder de geopereerde trainer Hans de Koning speelde VVV met 1-1 gelijk bij sc Heerenveen. De Limburgse ploeg is nog altijd ongeslagen na de winterstop en pakte zes punten uit vier duels. VVV staat met 21 punten op de zestiende plaats, met ADO Den Haag en RKC Waalwijk onder zich.

De Koning ontbrak in het Abe Lenstra-stadion vanwege een operatie aan z'n galblaas. De VVV-trainer wilde eigenlijk wel weer op de bank zitten, maar hij bleef uit voorzorg toch thuis. Assistent Jay Driessen, die voor de winterstop na het ontslag van Robert Maaskant al een aantal wedstrijden als interim-trainer de leiding had, nam de taken van De Koning over.

Driessen zag zijn ploeg kort na rust op voorsprong komen via een strafschop van Johnatan Opoku, na een overtreding op invaller John Yeboah. Heerenveen kwam in de 69e minuut op gelijke hoogte dankzij de eerste competitietreffer van de mee naar voren gekomen verdediger Sherel Floranus. De thuisclub had daarna de grootste kansen op de winst, maar het bleef bij 1-1. Na drie nederlagen pakte Heerenveen wel het eerste punt in 2020. De ploeg van trainer Johnny Jansen ontvangt donderdag Feyenoord in de kwartfinales van het bekertoernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.