Terug

Volg Vandaag Inside

VVV onderuit tegen De Graafschap

VVV onderuit tegen De Graafschap

14 nov 2018, 18:13

VENLO (ANP) - VVV-Venlo heeft een oefenwedstrijd tegen De Graafschap met ruime cijfers verloren. Het elftal van trainer Maurice Steijn ging in stadion De Koel met 1-4 onderuit.

VVV kwam door een doelpunt van Martin Samuelsen op voorsprong. Halverwege was de stand in evenwicht door een treffer van Erik Bakker, die scoorde uit een hoekschop.

De Graafschap liep in de tweede helft weg bij VVV. Jordu Tutuarima, Stef Nijland en Jordy Thomassen scoorden voor de huidige nummer zeventien van de eredivisie.

VVV, dat de vijfde plaats op de ranglijst inneemt, hervat de competitie na de komende interlandperiode met een thuiswedstrijd tegen AZ op zondag 25 november. De Graafschap heeft dezelfde dag een uitduel met FC Utrecht op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.