Terug

Volg Vandaag Inside

VVV-legende Honda na vijf dagen alweer weg bij nieuwe club

VVV-legende Honda na vijf dagen alweer weg bij nieuwe club

13 feb 2021, 23:45

Keisuke Honda, voormalig speler van VVV-Venlo, is na slechts vijf dagen alweer vertrokken bij zijn nieuwe club. De 34-jarige Japanner tekende een overeenkomst bij het Portugese Portimonense, alleen vergat de club iets enorm belangrijks.

Na verschillende avonturen bij onder meer AC Milan en CSKA Moskou, werd Portimonense alweer de negende club van Honda. De club dacht de speler binnen te hebben, alleen vergaten ze Honda in te schrijven bij de bond.

Honda had zelfs een optie in zijn contract, waardoor Portimonense hem één jaar langer aan zich kon verbinden. Na vijf dagen stond Honda weer op straat zonder club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.