Terug

Volg Vandaag Inside

VVV in laatste kwartier langs RKC in degradatieduel

VVV in laatste kwartier langs RKC in degradatieduel

25 jan 2020, 22:39

VVV-Venlo heeft de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk, de nummer laatst van de eredivisie, met 2-1 gewonnen. De Limburgers keken in het degradatieduel een kwartier voor tijd nog tegen een achterstand aan.

In de 76e minuut wurmde Opoku zich door de verdediging van RKC heen om gelijk te maken en een paar minuten later profiteerde Oussama Darfalou van een fout in de Waalwijkse defensie. Emil Hansson had RKC na een kwartier nog op 1-0 gezet met een schot uit de draai. Tot de vierde zege leidde het doelpunt van de Noor niet. RKC nam Hansson afgelopen week op huurbasis over van het Duitse Hannover 96.

RKC blijft steken op elf punten, VVV heeft er nu acht meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.