Terug

Volg Vandaag Inside

VVV en FC Groningen scoren niet in Venlo

VVV en FC Groningen scoren niet in Venlo

9 dec 2018, 17:29

VENLO (ANP) - Het treffen tussen VVV-Venlo en FC Groningen heeft een winnaar noch doelpunten opgeleverd. Ook de laatste vier duels tussen de twee ploegen eindigden in een gelijkspel.

Na afloop zal het vooral gaan over een incident vlak voor rust. VVV-verdediger Jerold Promes werd met een rode kaart weggestuurd wegens een grove overtreding op de Japanner Ritsu Doan. Na het raadplegen van de VAR besloot scheidsrechter Serdar Gözübüyük zijn beslissing terug te draaien en Promes alleen geel te geven.

De laatste vier keer dat VVV en FC Groningen elkaar troffen werd er in totaal slechts vier keer gescoord. In 2012 en 2013 werd het 0-0, in 2017 en begin 2018 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.