Terug

Volg Vandaag Inside

VVD Rotterdam wil mogelijke huldiging Oranje naar Coolsingel halen

VVD Rotterdam wil mogelijke huldiging Oranje naar Coolsingel halen

29 nov 2022, 20:44

De Rotterdamse VVD wil graag dat de huldiging van het Nederlands elftal bij het winnen van de wereldtitel plaatsvindt op de Coolsingel in Rotterdam. Dat schrijft de partij op hun website.

"Bij het winnen van de wereldtitel kan een huldiging alleen plaatsvinden in de voetbalhoofdstad van Nederland. Het feit dat Feyenoord momenteel de ranglijst van de Eredivisie aanvoert, onderstreept nogmaals dat Rotterdam de voetbalhoofdstad van Nederland is. Bovendien hebben de Rotterdammers nog een groot feest te goed, omdat het songfestival van 2021 niet groots gevierd kon worden vanwege alle corona maatregelen," aldus de VVD Rotterdam.

De Rotterdamse VVD zal tijdens de gemeenteraad van donderdag 1 december aan het college vragen om zo snel mogelijk aan de KNVB kenbaar te maken dat Rotterdam de beste locatie is om het Nederlands elftal te huldigen, mocht Oranje de wereldtitel binnenhalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.