Terug

Volg Vandaag Inside

Vuurwerk en vlaggen in Amsterdam na titel

Vuurwerk en vlaggen in Amsterdam na titel

15 mei 2019, 23:40

AMSTERDAM (ANP) - Op het Leidseplein, waar cafés afgeladen vol zitten met Ajax-supporters, is met grote ontlading gereageerd op het binnenhalen van de 34e landstitel. Er werd met vlaggen gezwaaid en er werden fakkels afgestoken.

Er is sprake van een gemoedelijke sfeer onder de vele honderden fans die zich verzameld hebben in het centrum van Amsterdam. Na het verlies van PSV afgelopen zondag bij AZ was de race om de titel eigenlijk al gelopen. Door de winst van 4-1 in Doetinchem tegen De Graafschap woensdagavond won Ajax het kampioenschap uiteindelijk met drie punten verschil. Het is de eerste titel sinds 2014.

Later op woensdag zal de spelersbus van Ajax bij de Johan Cruijff ArenA worden opgewacht door enthousiaste fans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.