Terug

Volg Vandaag Inside

Vuurwerk bij spelershotel Juventus: 'Welcome to Amsterdam!'

Vuurwerk bij spelershotel Juventus: 'Welcome to Amsterdam!'

10 apr 2019, 10:06

Bij het Van der Valk Hotel-Amstel, waar de spelers van Juventus verblijven, is in de nacht van dinsdag op woensdag, vuurwerk afgestoken. In een filmpje van de F-side, de harde kern van Ajax-supporters, is te zien hoe naast het hotel zeker 30 seconden vuurwerk afgaat. Bij het filmpje staat: ,,Matchday! Juventus welcome to Amsterdam".

De politie is poolshoogte bij het hotel gaan nemen nadat er meldingen over het vuurwerk waren binnengekomen. ,,Maar degenen die het hebben afgestoken waren toen al weg. Daarom hebben we niemand kunnen aanhouden'', aldus een politiewoordvoerder.

De Amsterdammers treffen de club uit Turijn woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. De gemeente heeft strenge veiligheidsmaatregelen genomen. Een groot deel van Amsterdam is aangewezen als veiligheidsrisicogebied, waardoor de politie preventief kan fouilleren.

Juventus - Ajax is vanavond vanaf 20.00 uur LIVE te zien bij Veronica.

Ziyech en Ten Hag blikken vooruit op Ajax - Juventus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.