Terug

Volg Vandaag Inside

Vuurwerk bij hotel verstoort nachtrust spelers Manchester City

Vuurwerk bij hotel verstoort nachtrust spelers Manchester City

14 apr 2021, 20:24

Onbekenden, vermoedelijk supporters van Borussia Dortmund, hebben in de nacht van dinsdag op woensdag geprobeerd de nachtrust van de spelers van Manchester City te verstoren. In aanloop naar de return in de kwartfinales van de Champions League in Duitsland werd er volgens Britse media bij het hotel van de Engelse club drie keer vuurwerk afgestoken: om 02.45, 04.30 en om 05.30 uur.

'We hebben geen meldingen ontvangen, maar de brandweer is na middernacht uitgerukt voor een brand in de buitentuin van het hotel. Er was echter geen vuurwerk te horen of te zien', liet een woordvoerder van de plaatselijke politie weten.

City verdedigt vanaf 21.00 uur een voorsprong van 2-1 in Dortmund. De winnaar van het tweeluik krijgt met Paris Saint-Germain te doen in de halve finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.