Terug

Volg Vandaag Inside

'Vrouw Zahavi werd in bijzijn van kinderen vastgebonden en mishandeld'

'Vrouw Zahavi werd in bijzijn van kinderen vastgebonden en mishandeld'

9 mei 2021, 21:24

Op de websites van het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf zijn enkele heftige details naar buiten gekomen over de overval die zondagmiddag werd gepleegd op het huis van Eran Zahavi. De overval vond plaats op het moment dat de PSV-spits onderweg was naar Tilburg, terwijl zijn vrouw en kinderen thuis waren.

Het Eindhovens Dagblad weet dat Zahavi door zijn vrouw gebeld werd op het moment dat hij in een van de twee spelersbussen van PSV zat, onderweg naar het uitduel met Willem II. Zijn vrouw was volledig in paniek en moest van de overvallers naar Zahavi bellen om te vragen waar de buit was.

In een video op de website van De Telegraaf wordt verteld: 'De vrouw van Zahavi schijnt, volgens de bronnen die wij hebben gesproken, te zijn vastgebonden en ook onder toeziend oog van haar kinderen te zijn mishandeld. De politie heeft op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.'

De vrouw van Zahavi zou daarnaast hebben aangegeven dat de overvallers zich mogelijk voordeden als pakketbezorgers, en zo de woning zouden zijn binnengekomen. De politie doet op dit moment buurtonderzoek en wacht op de aangifte. Of er iets is gestolen en zo ja wat, is nog niet bekend.

Bekijk in de video hieronder de reactie van Denzel Dumfries op de overval op de woning van Eran Zahavi.

Dumfries reageert op overval op huis Zahavi: 'Dit is een zwar...
3:10
Dumfries reageert op overval op huis Zahavi: 'Dit is een zwar...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.