Terug

Volg Vandaag Inside

Vrouw van Hans poeiert programma's af rondom Van Gaal: 'Het is gewoon klaar'

Vrouw van Hans poeiert programma's af rondom Van Gaal: 'Het is gewoon klaar'

18 aug 2021, 17:59

De spraakmakende interviews tussen Hans Kraay jr. en Louis van Gaal gaan we niet meer terugzien. Hans volgde dinsdag de persconferentie van de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal en zag weer een ouderwetse Louis van Gaal-show.

Hansie Hansie was bewust niet aanwezig bij de eerste officiële presentatie van Van Gaal. 'Dat is geweest en dat moet je ook niet meer willen opzoeken. Het is ook helemaal niet interessant, vertelt Kraay in het Voetbalpraat bij ESPN. 'Enkele televisieprogramma's hebben mij gevraagd en willen dan weer oude fragmenten laten zien, maar mijn vrouw heeft ze allemaal afgepoeierd.'

'Het is gewoon klaar. Het is spannend geweest. Mijn moeder, die nu van boven kijkt, is blij dat ik het niet meer doe. Die vond het verschrikkelijk. Pascal Kamperman doet het nu en die doet het uitstekend', legt Hans uit.

Hans vond het vreemd hoe Van Gaal zich opstelde richting de media tijdens de persconferentie. 'Maar waarom die vijandigheid? Zijn vrouw, Truus, een intelligente vrouw. Iemand zal toch zeggen: 'Louis, tenzij iemand een buitenproportionele vraag stelt, wees charmant’. Dat zou toch voor ons allemaal een nieuwe Van Gaal zijn geweest? Voordat-ie ook maar één vraag had gesteld, had hij al alle koppen geteld.'

CLASSIC: Het allerbeste van het duo Hans en Louis!
1:25
CLASSIC: Het allerbeste van het duo Hans en Louis!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.