Terug

Volg Vandaag Inside

Vrouw Real Madrid-speler was 'echt kwaad' na vernedering door Ajax: 'Niets gepresteerd!'

Vrouw Real Madrid-speler was 'echt kwaad' na vernedering door Ajax: 'Niets gepresteerd!'

3 jan 2024, 12:36

De historische 1-4 overwinning van Ajax op Real Madrid in de Champions League is men in Madrid nog altijd niet vergeten. Federico Valverde blikt in een interview met The Players Tribune terug en geeft aan hoe boos zijn vrouw op hem was na de vernedering door de Amsterdammers.

Valverde mocht in 2019 als invaller nog in actie komen tegen Ajax, maar wist ook niet het verschil te maken. "Mijn vrouw is van een ander niveau. Wat ik doe, het is nooit genoeg. Ze was echt kwaad op me toen we na de wedstrijd in de auto zaten. Ze zei: 'Is dit serieus? Wat was dit? Is dit hoe je in het shirt van Real Madrid wil spelen? Je hebt niets gepresteerd vandaag'."

"Ik zei: denk je dat ik dit niet weet?", vervolgt Valverde. "Ik moest de muziek echt op zijn allerhardst zetten om haar analyses te overstemmen. Ik hoop dat ze dit niet leest, want ik zal haar dit nooit zeggen, maar ze had zeker gelijk. Hahahahaha", aldus de middenvelder van Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.