Terug

Volg Vandaag Inside

Vrouw Martial begint nieuwe rel tegen 'liegende Solskjaer'

Vrouw Martial begint nieuwe rel tegen 'liegende Solskjaer'

2 nov 2021, 13:17

Anthony Martial was afgelopen weekend vanwege een liesblessure afwezig bij de 3-0 overwinning van Manchester United op Tottenham Hotspur. Althans, dat meldde trainer Ole Solskjaer. De vriendin van Martial spreekt dit keihard tegen in een live-uitzending op sociale media.

United draait nog voor geen meter, ondanks de zomerse transfer van Cristiano Ronaldo. Voorafgaand aan de overwinning op de Spurs werden 3 wedstrijden op een rij niet gewonnen, wat leidde tot spanningen binnen de club. Martial kwam dit seizoen slechts tot 156 speelminuten voor United, ondanks zijn aanvallende impulsen. De reden voor zijn afwezigheid tegen Tottenham zou een liesblessure zijn geweest, meldde Solskjaer. Melanie Martial spreekt dit tegen via een Q&A-sessie op sociale media.

'Met mijn man gaat het prima. Twee weken geleden heeft hij een keer een voedselvergiftiging gehad. Maar hij heeft nog nooit een liesblessure gehad', zei mevrouw Martial. Tijdens de wedstrijd postte Melanie ook nog een foto van Martial op een hometrainer met de tekst: 'Geef nooit op!'. Hiermee impliceerde ze ook een indirecte leugen van Solskjaer. Het zou de volgende rel kunnen betekenen voor het toch al geplaagde United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.