Terug

Volg Vandaag Inside

Vrouw krijgt 5 miljoen dollar (!) van autoverzekering na oplopen van soa door vrijpartij in auto

Vrouw krijgt 5 miljoen dollar (!) van autoverzekering na oplopen van soa door vrijpartij in auto

9 juni 2022, 20:00

Een Amerikaanse vrouw uit de staat Missouri, die claimt dat ze een soa heeft opgelopen toen ze seks had met haar toenmalige vriendje in zijn auto, heeft een schadevergoeding van maar liefst 5,2 miljoen dollar gekregen van de autoverzekeringsmaatschappij van haar (inmiddels ex-) partner, dat meldt The Kansas City Star.

De vrouw zocht in februari 2021 contact met de autoverzekeringsmaatschappij van haar partner. Ze gaf aan dat ze een seksueel overdraagbare aandoening had opgelopen tijdens een vrijpartij in de auto van de man en claimde een schadevergoeding. Ze beweerde dat haar partner wist dat hij het HPV-virus bij zich droeg. Het stel gebruikte geen voorbehoedsmiddelen, omdat de man niet had verteld over zijn soa.

De verzekeringsmaatschappij wees de claim van de vrouw af, waarna ze besloot om naar de rechter te stappen. De rechter heeft de vrouw vandaag in het gelijk gesteld. 'De geslachtgemeenschap van het paar in de auto heeft de HPV-infectie veroorzaakt of heeft er rechtstreeks aan bijgedragen', zei de rechter. De vrouw krijgt 5,2 miljoen dollar toegekend voor schade en verwondingen, dat meldt The Kansas City Star. De autoverzekeringsmaatschappij moet het volledige bedrag betalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.