Terug

Volg Vandaag Inside

Vrouw klimt op podium en verstoort concert Tino Martin in Ziggo Dome

Vrouw klimt op podium en verstoort concert Tino Martin in Ziggo Dome

14 mei 2022, 17:21

Zanger Tino Martin kijkt met veel plezier terug op zijn optreden van vrijdagavond in de Ziggo Dome ondanks dat zijn concert even werd verstoord doordat een vrouw. De show werd even verstoord toen er een vrouw op het podium klom.

Op de socials maakt Tino geen woorden vuil aan het incident. Op een video die De Telegraaf op de website heeft staan, is te zien hoe een vrouwelijke fan het podium opkomt. Ze probeert de aandacht van Tino te trekken, maar wordt door een beveiliger weggeleid.

Tino schrijft genoten te hebben van het optreden. 'Wat een feest hebben we ervan gemaakt', laat hij zijn volgers weten. Hij bedankt de fans dan ook voor hun komst en belooft degenen die zaterdagavond naar de Ziggo Dome komen ook een spektakel: "Nu lekker slapen en morgen maken we er wederom een groot feest van!!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.