Terug

Volg Vandaag Inside

Vroege wissel Van Bommel pakt goed uit

Vroege wissel Van Bommel pakt goed uit

22 dec 2018, 23:44

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Mark van Bommel hielp 'zijn' PSV tegen AZ (3-1) met een vroege wissel terug in de wedstrijd. Hij haalde al binnen een half uur Gastón Pereiro naar de kant en bracht Michal Sadilek in de ploeg. ,,Voor Gastón is dat natuurlijk heel wrang, maar dit hoort erbij. Ik had wel tot de rust kunnen wachten, maar soms moet je zulke beslissingen gelijk nemen'', zei Van Bommel bij FOX Sports.

Pereiro, die als vervanger van de geschorste Pablo Rosario weer eens een kans in de basis kreeg, liep mokkend naar de bank. ,,Maar hij begrijpt het wel, hoor'', aldus Van Bommel. ,,We hebben al even samen gezeten, maar ik hoefde het hem niet eens uit te leggen. Hij zei: ik snap het trainer. Het liep niet en we moesten tactisch iets anders doen. Het was niet omdat hij slecht speelde.'' Uitgerekend Sadilek zette PSV kort na rust op voorsprong door de 2-1 binnen te tikken. ,,Mooi voor hem'', aldus Van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.