Terug

Volg Vandaag Inside

'Vrij heftig geweest, maar langzaam maar zeker ga ik me beter voelen'

'Vrij heftig geweest, maar langzaam maar zeker ga ik me beter voelen'

27 mrt 2020, 19:14

Bij Paulo Dybala lijken de ergste verschijnselen van de ziekte Covid-19 achter de rug. "Het is enkele dagen vrij heftig geweest, maar langzaam maar zeker ga ik me beter voelen", zegt de Argentijnse aanvaller. "Vanaf nu ga ik weer proberen te bewegen en misschien een klein beetje te trainen. Hopelijk zijn de symptomen definitief voorbij."

Dybala zei dat het ook met zijn vriendin, eveneens besmet met het coronavirus, de goede kant op ging. "We hebben een paar dagen heeft veel last van onze spieren gehad en kregen veel last van benauwdheid als we probeerden iets te doen."

In de afgelopen weken werden officieel 16 spelers uit de topcompetitie Serie A van Italië besmet. Of het voetbalseizoen in het land nog wordt hervat is zeer de vraag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.