Terug

Volg Vandaag Inside

Vriendin Ronaldo verbaast met opmerkelijke reactie onder bericht Messi

Vriendin Ronaldo verbaast met opmerkelijke reactie onder bericht Messi

16 dec 2021, 15:33

De vriendin van Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, heeft donderdag voor ophef gezorgd. De voetbalvrouw vond het nodig om haar vriend te eren onder een bericht van concurrent Lionel Messi. Het bericht van Messi heeft echter een serieuze toon, waardoor de reactie redelijk uit de toon valt.

Lionel Messi postte woensdag namelijk een lang verhaal over Sergio Agüero, die het einde van zijn loopbaan bekendmaakte vanwege hartproblemen. De ode aan zijn Argentijnse vriend kon op veel respect rekenen, kijkend naar de reacties. Echter had de reactie van mevrouw Ronaldo weinig te maken met de gestopte Agüero.

In de reactie van de 27-jarige Rodriguez schrijft ze: 'Ronaldo is de beste voetballer van de wereld'. Het kon op duizenden likes van Ronaldo-fans rekenen binnen enkele uren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.