Terug

Volg Vandaag Inside

Vriendin Marcus Pedersen verkozen tot WAG van het jaar

Vriendin Marcus Pedersen verkozen tot WAG van het jaar

2 juni 2022, 10:45

Noor Omrani is door FHM uitgeroepen tot WAG 2021. De Hockeyster, en tevens de vriendin van Feyenoord-speler Marcus Pedersen, is dit jaar de mooiste WAG, wat staat voor Woman and Girlfriends. De vriendin van Justin Bijlow won in 2021 de prijs voor voetbalvrouw van het jaar.

De lezers van FHM hebben Abbey Hoes verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. De 28-jarige actrice staat daarmee bovenaan in de jaarlijks samengestelde FHM500. 'In principe zeggen titels en prijzen me niet zoveel. Het is altijd een momentopname van een aantal mensen. Maar net als bijvoorbeeld het winnen van een Gouden Kalf is het wel een heel groot compliment. Ik geloof niet zo in winnaars, verliezers of een nummer 1. Ik vind het wel onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland.'

Hoes volgt Monica Geuze op. Zij staat dit jaar op de derde plaats. Geraldine Kemper is tweede geworden. In de top tien is verder ruimte voor Romy Monteiro, Kim Feenstra, Doutzen Kroes, Holly Mae Brood, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau en Marijn Kuipers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.