Terug

Volg Vandaag Inside

'Vriendin Lil Kleine doet geen aangifte in ruil voor afkoopsom en huis'

'Vriendin Lil Kleine doet geen aangifte in ruil voor afkoopsom en huis'

18 feb 2022, 12:35

Het liefdesprookje tussen Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes lijkt definitief tot een einde te zijn gekomen. De rapper werd afgelopen woensdag vrijgelaten in afwachting van zijn onderzoek naar mishandeling. Intussen heeft zijn vriendin nog altijd geen aangifte gedaan en is dat volgens Privé omdat Vaes een fijne afkoopsom tegemoet wil zien.

'Wanneer ze naar de politie gaat, zal ze daar worden ondervraagd en álles moeten vertellen over wat haar in de jaren met Jorik is overkomen. Dat is namelijk nogal wat en dan zou hij zeker voor langere tijd achter de tralies verdwijnen. Jorik is daar panisch over. Hij trok zijn drie dagen in die politiecel al niet en is doodsbang te worden veroordeeld tot een celstraf', aldus het tijdschrift.

Voor Vaes zou dit een goede onderhandelingspositie zijn. 'Jaimie is er klaar mee en wil een goede regeling afdwingen. Ze heeft dan ook werkelijk aan niemand van haar vrienden gevraagd wie de beelden heeft gelekt. Dat maakt haar ook niet uit. De druk op Jorik is ermee opgevoerd, en dat komt haar goed uit. Ze wil een zo hoog mogelijke regeling voor zoon Lio en voor zichzelf, met een afkoopsom en een huis. En die kan ze laten uitonderhandelen onder de dreiging ook nog aangifte te gaan doen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.