Terug

Volg Vandaag Inside

Vrienden van Vandaag Inside feliciteren Johan Derksen met 74ste verjaardag!

Vrienden van Vandaag Inside feliciteren Johan Derksen met 74ste verjaardag!

31 jan 2023, 16:10

Johan Derksen blaast dinsdag alweer 74 kaarsjes uit; hoewel hij zelf niets wil weten van festiviteiten is dat een reden voor een feestje! De nestor van Vandaag Inside kan dan ook rekenen op de nodige felicitaties!

Maandagavond was vriendin van de show Hélène Hendriks in HLF8 de eerste met een gelukswens voor Johan. "Je zit natuurlijk te kijken, je favoriete programma. Namens de gehele redactie: een hele fijne dag en proost en kusjes voor jou!"

Het artikel gaat verder onder de tweet.

Ook op sociale media vliegen de felicitaties Johan om de oren. In de Dick Voormekaar Podcast stelt Martijn Krabbendam zijn kompaan Michel van Egmond op de hoogte: "De man die jou adjunct-hoofdredacteur heeft gemaakt, hij is jarig vandaag: 74! Still going strong". Michel: "Ongelofelijk. Gefeliciteerd! Ik hoop dat als ik 74 ben dan nog steeds met heel veel plezier achter mijn computertje kruip; da's belangrijk dat je het dan nog leuk vindt!"

Op Instagram krijgt Johan zelfs een gelukswens van Eline Roosemalen, het Deense model die afgelopen 5 december fungeerde als Sinterklaas-cadeau voor Johan. "Gefeliciteerd Johan ❤️😉🇩🇰" Ook Angelique Bond - het taartenmeisje die Johan's hoofd bouwde van cake - laat van zich horen: "Happy birthday Johan! 74!".

Tot slot ontvangt Johan ook de nodige mooie woorden via Twitter, waaronder van dochter Marieke Derksen, Raymond Mens, Job Knoester, John de Bever én Henny Huisman. Van harte, Johan!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.