Terug

Volg Vandaag Inside

'Vrienden halen spullen Lil Kleine weg uit grachtenpand'

'Vrienden halen spullen Lil Kleine weg uit grachtenpand'

16 mrt 2022, 16:00

Hoewel Lil Kleine na veertien dagen het Justitieel Complex Zaanstad in Westzaan mocht verlaten, lijkt het er niet op dat de 27-jarige rapper naar zijn huis aan de Amsterdamse grachten is teruggekeerd. Volgens De Telegraaf zouden vrienden van Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, de afgelopen dagen spullen hebben opgehaald uit het appartement waar hij voorheen met verloofde Jaimie Vaes en hun zoontje Lío woonde.

Deze vrienden zouden zijn spullen hebben opgehaald om te voorkomen dat 'Kleine' alsnog contact zoekt met Jaimie en zelf langskomt om dingen te halen. Jaimie zou, ondanks eerdere berichten dat ze naar Ibiza zou zijn vertrokken, ook nog steeds in Amsterdam zijn. Ze werd door meerdere mensen gezien op een terras in Amsterdam-Zuid, met haar zoon Lío.

Scholten zou zijn vrienden gezegd hebben in behandeling te gaan voor zijn gedrag. Of dat alleen over zijn agressie gaat of dat dat ook zijn verslavingen behelsd is niet bekend.

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam besliste maandag dat Lil Kleine's voorarrest onder voorwaarden wordt geschorst. De rapper werd vorige maand opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jamie Vaes. Hij zou het hoofd van Vaes tussen een autodeur hebben geklemd. Na drie nachten in de cel kwam hij aanvankelijk vrij, maar het Openbaar Ministerie ging in hoger beroep omdat er voldoende ernstige redenen waren om hem langer vast te houden. Daarop volgde een zitting bij de raadkamer, die oordeelde dat de rapper nog veertien dagen langer vast moest zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.