Terug

Volg Vandaag Inside

Vrachtwagen scheurt open: bijna 96.000 blikjes bier op de weg

28 juli 2022, 12:50

Een vrachtwagen met een lading van 96.000 blikjes Heineken is donderdagochtend opengescheurd bij Waardenburg, op de verbindingsweg van de A2 naar de A15 in de richting van Gorinchem.

Op bovenstaande beelden van Hart van Nederland is te zien dat bijna de volledige lading op het asfalt ligt. Waardoor de vrachtwagen is opengescheurd, is nog niet bekend.

Logistiekbedrijf Simon Loos, de eigenaar van de vrachtwagen, zal later de schade aan het voertuig onderzoeken. De lading aan bier zal waarschijnlijk voor een groot deel worden vernietigd. Alleen blikjes in zeer goede staat worden bewaard.  Een medewerker van Simon Loos laat aan het Brabants Dagblad weten: "Het is te duur om de hele lading te sorteren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.