Terug

Volg Vandaag Inside

Vraagtekens over fitheid Bergwijn: 'Ik vind hem redelijk gezet'

Vraagtekens over fitheid Bergwijn: 'Ik vind hem redelijk gezet'

8 nov 2022, 09:31

Marco van Basten zet zijn vraagtekens bij de fysieke gesteldheid van aanvaller Steven Bergwijn. Volgens de oud-Ajacied is de aanvaller hopeloos uit vorm en zelfs iets te zwaar, zo vertelt Van Basten bij Rondo.

Collega Jan van Halst stelt dat het niveau van de Oranje-international erg achteruit gegaan is en daar kan 'San Marco' zich ook wel in vinden. "Ik zag hem gisteren (zondag, red.) lopen, ik vond hem redelijk gezet. Hij oogt voller. Hij is wel fit, maar niet volledig afgetraind. Dat viel me op", aldus Van Basten. "Hij kwam in augustus en maakte direct veel goals, maar die heb ik al een tijdje niet meer gezien."

De statistieken van de 25-jarige buitenspeler laten nog geen vormdip zien. Bergwijn scoorde zeven doelpunten in twaalf Eredivisieduels. Ook wist de voormalig aanvaller van Tottenham Hotspur twee keer te scoren in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.