Terug

Volg Vandaag Inside

Vormer terug bij Club Brugge na positieve coronatest

Vormer terug bij Club Brugge na positieve coronatest

19 dec 2020, 14:36

Ruud Vormer heeft zich na een coronabesmetting weer aangesloten bij de selectie van Club Brugge. De regerend Belgisch kampioen plaatste een foto op Twitter van Vormer, samen met zijn ploeggenoten Siebe Schrijvers en Ethan Horvath. "Welcome back, boys", luidde het bijschrift nadat het drietal een week in quarantaine had gezeten.

Aanvoerder Vormer, Schrijvers en Horvath misten de competitiewedstrijden tegen Antwerp (0-2-zege) en KV Mechelen (0-3-zege), nadat ze een week geleden positief waren getest op Covid-19. Het is nog afwachten of ze in de wedstrijdselectie zitten voor het duel met AA Gent van zondag.

Club Brugge werd al verschillende malen door het coronavirus geplaagd. David Okereke en Brandon Mechele waren de eerste positieve gevallen in september. Voor de openingswedstrijd in de Champions League in oktober, op het veld van Zenit Sint-Petersburg, testten ook Simon Mignolet, Michael Krmencik en Odilon Kossounou positief. En vorige maand raakte Eduard Sobol besmet bij de Oekraïense nationale ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.