Terug

Volg Vandaag Inside

Vormer helpt Club Brugge aan zege op Gent

Vormer helpt Club Brugge aan zege op Gent

31 mrt 2019, 22:33

Club Brugge is de play-offs om het kampioenschap van België uitstekend begonnen. De regerend kampioen versloeg KAA Gent met 3-0, mede dankzij een doelpunt van Ruud Vormer.

De Nederlandse middenvelder opende in de 14e minuut de score. De Angolees Clinton Mata en Hans Vanaken breidden de score uit.

Vormer werd tien minuten voor tijd vervangen door oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat. Stefano Denswil speelde de hele wedstrijd en Arnaut Danjuma Groeneveld viel in de 67e minuut in.

Na de halvering van de eerder behaalde punten in de reguliere competitie en de drie punten van zondag heeft Brugge nu 31 punten, waarmee het tweede staat. KRC Genk, dat zaterdag met 3-0 won van het Anderlecht van trainer Fred Rutten, is de koploper met 35 punten.

Er zijn nog negen speelronden te gaan in de play-offs voor de titel in de Jupiler Pro League. Komende woensdag staat in Brussel de wedstrijd tussen Anderlecht en Brugge op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.