Terug

Volg Vandaag Inside

Vormer en Denswil met Brugge tegen AS Monaco

Vormer en Denswil met Brugge tegen AS Monaco

24 okt 2018, 19:54

BRUGGE (ANP) - Ruud Vormer en Stefano Denswil gaan vanaf 18.55 uur met Club Brugge op jacht naar de eerste punten in de groepsfase van de Champions League. Beide Nederlanders hebben een basisplaats voor het thuisduel van hun ploeg met AS Monaco.

Club Brugge en AS Monaco verloren de eerste twee groepsduels met Borussia Dortmund en Atlético Madrid. Arnaut Danjuma Groeneveld maakt geen deel uit van de selectie van Club Brugge. De international van het Nederlands elftal heeft te veel last van een enkelblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.