Terug

Volg Vandaag Inside

Vormer aan de kant bij Club Brugge door positieve coronatest

Vormer aan de kant bij Club Brugge door positieve coronatest

12 dec 2020, 18:26

Ruud Vormer heeft positief getest op het coronavirus en komt dit weekend niet in actie voor Club Brugge. Ook ploeggenoten Siebe Schrijvers en Ethan Horvath zijn besmet geraakt.

Regerend kampioen Club Brugge wacht zondag (13.30 uur) de uitwedstrijd tegen Antwerp FC. De ploeg van aanvoerder Vormer (32) heeft de minste verliespunten en staat na vijftien duels op 30 punten.

Middenvelder Vormer, aanvaller Schrijvers en keeper Horvath zouden geen symptomen hebben, maar zijn wel onmiddellijk in quarantaine gegaan. Club Brugge werd eerder al getroffen door het coronavirus. Onder anderen keeper Simon Mignolet testte al positief.

Club Brugge werd dinsdag uitgeschakeld in de Champions League. Tegen Lazio werd het 2-2. Vormer nam in Rome de 1-1 voor zijn rekening.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.