Terug

Volg Vandaag Inside

Voorzitter Van Praag voldoet niet aan registratieplicht voor eigen Ajax-aandelen

5 apr 2024, 15:06

Voorzitter Michael van Praag van de raad van commissarissen van Ajax heeft verzuimd om zijn eigen honderd aandelen van de club uit Amsterdam bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te laten registreren. Hij heeft dat volgens de club uit de hoofdstad alsnog gedaan nadat de NOS hem daarop geattendeerd had.

Volgens Van Praag was er sprake van een "administratieve omissie van een feit dat bij de markt wel volledig bekend was". Hij is zo'n vier maanden voorzitter van de rvc van Ajax en had zijn aandelen binnen twee weken bij de AFM moeten melden.

Onlangs liet Chris Woerts zich in Vandaag Inside uit over Alex Kroes, die door de raad van commissarissen van Ajax geschorst werd wegens het handelen met voorkennis in aandelen van de club uit Amsterdam. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.