Terug

Volg Vandaag Inside

Voorzitter Perez wil zichzelf opvolgen bij Real Madrid

Voorzitter Perez wil zichzelf opvolgen bij Real Madrid

10 apr 2021, 16:36

Florentino Perez heeft zich officieel kandidaat gesteld voor een nieuwe termijn als voorzitter van Real Madrid. De Spaanse club heeft officieel laten weten dat de bestuurder verder wil.

Sinds 2 april kunnen kandidaten zich melden. De termijn loopt tot 12 april. Als Perez geen tegenkandidaat krijgt, zal hij conform de statuten binnen de drie dagen worden uitgeroepen tot nieuwe voorzitter. De verwachting is dat dit gaat gebeuren.

De 74-jarige Perez leidt Real Madrid sinds 2009. Hij werd eerder herkozen in 2013 en 2017, steeds zonder tegenkandidaat. Tussen 2000 en 2006 bekleedde Perez de functie ook al.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.