Terug

Volg Vandaag Inside

Voorzitter Juventus draait bij: 'Super League kan zo niet doorgaan'

Voorzitter Juventus draait bij: 'Super League kan zo niet doorgaan'

20 apr 2021, 11:09

Voorzitter Andrea Agnelli van Juventus lijkt de plannen voor de Super League toch op te geven. Op de vraag van persbureau Reuters of het project nog kan plaatsvinden, zei hij: 'Om eerlijk te zijn, nee, dat is duidelijk niet het geval.'

Agnelli klonk eerder nog strijdbaar en zei, ook na het terugtrekken van zes Engelse topclubs Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur, te geloven dat de Super League een groot succes kan worden.

Real Madrid, FC Barcelona, Juventus en AC Milan zijn nu met z'n vieren over en dat werkt volgens Agnelli niet. De baas van Juventus vindt het wel jammer en is niet van mening veranderd. 'Ik blijf overtuigd van de schoonheid van dit project', aldus Agnelli, die zegt dat het de beste competitie van de wereld had kunnen worden. 'Maar eerlijk toegegeven, ik denk niet dat het project nu nog loopt.'

De UEFA dreigde de clubs die de Super League wilden vormen uit de Europese en nationale competities te zetten. 'Machtsmisbruik en volkomen illegaal. Dat dreigement heeft veel weg van een dictatoriaal regime', zei Agnelli eerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.