Terug

Volg Vandaag Inside

Voorwaardelijke boete voor Verstappen na GP van Oostenrijk

Voorwaardelijke boete voor Verstappen na GP van Oostenrijk

11 juli 2022, 10:01

Max Verstappen, Charles Leclerc en Lewis Hamilton hebben na de Grote Prijs van Oostenrijk een voorwaardelijke boete gekregen van 10.000 euro. Van elk van de drie coureurs uit de top 3 van de race in Spielberg was een fysio of assistent gesignaleerd in een deel van de pitstraat waar dat niet mocht. Wanneer dit vaker voorkomt, kunnen deze personen hun toegang kwijtraken.

Deze regel is om te voorkomen dat betrokkenen iets aan de coureurs geven voordat zij gewogen worden. De voorwaardelijke boete staat voor de rest van dit seizoen.

Ferrari-coureur Leclerc won de race, voor WK-leider Verstappen. Zevenvoudig wereldkampioen Hamilton van Mercedes was de derde coureur op het podium.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.