Terug

Volg Vandaag Inside

'Voortbestaan ADO hangt aan zijden draad'

'Voortbestaan ADO hangt aan zijden draad'

25 apr 2021, 21:19

Het voortbestaan van ADO Den Haag hangt aan een zijden draad, zo schrijft Valentijn Driessen in een artikel op de website van De Telegraaf: 'Het gevolg daarvan zou geen degradatie zijn naar de Eerste Divisie, maar zelfs naar de Derde Divisie.'

ADO hoopt deze zondag nog van de rechter te horen dat UVS, de Chinese eigenaar, twee miljoen euro moet betalen om zo tot het einde van het seizoen aan de financiële verplichtingen te doen. Zelfs als de rechter dit besluit, is het echter onzeker dat ADO het geld daadwerkelijk ontvangt.

'De geldkraan vanuit China is namelijk over een hele brede lijn dichtgedraaid en in sommige gevallen zelfs strafbaar,' schrijft De Telegraaf. Het zou kunnen leiden tot een faillissement op het moment dat een crediteur daarom vraagt omdat hij zijn geld niet ontvangt. 'Het gevolg daarvan zou geen degradatie zijn naar de Eerste Divisie, maar zelfs naar de Derde Divisie.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.