Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig speler FC Twente Thesker test positief op corona

Voormalig speler FC Twente Thesker test positief op corona

14 mrt 2020, 22:25

Stefan Thesker, voormalig speler van FC Twente, heeft zaterdag positief getest op het coronavirus. Dat heeft zijn club Holstein Kiel, uitkomend in de tweede Bundesliga, bekendgemaakt.

Het hele team van Holstein Kiel wordt voor veertien dagen in quarantaine geplaatst, evenals hun families. Het trainingscomplex blijft tot 10 april dicht voor publiek.

De 28-jarige Thesker speelde van 2016 tot en met de zomer van 2018 bij FC Twente, waar hij ook in de jeugdopleiding speelde. Als jeugdspeler werd hij door Twente verhuurd aan Fortuna Sittard, waarna hij bij een aantal Duitse clubs speelde.

De Duitse competities liggen voorlopig stil, net als de andere grote voetbalcompetities.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.