Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig Real-voorzitter Sanz in kritieke toestand door corona

Voormalig Real-voorzitter Sanz in kritieke toestand door corona

21 mrt 2020, 20:34

Lorenzo Sanz, tussen 1995 en 2000 voorzitter van Real Madrid, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis door het coronavirus. De 76-jarige Sanz verblijft op de intensive care en wordt in een kunstmatig coma gehouden. Dat heeft zijn zoon Lorenzo Junior bevestigd.

Volgens Lorenzo Junior is de toestand van zijn vader de voorbije dagen niet verbeterd. "Hij knokt als de kampioen die hij is, maar na twee dagen met steeds minder krachten. Hopelijk voltrekt zich dankzij onze steun alsnog een mirakel."

Met Sanz als voorzitter won Real tweemaal de Champions League (1998 en 2000), het WK voor clubs (1998) en de landstitel (1997).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.